SEVİLAY UZTUTAN
1971 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluk yılları İstanbul’da geçen Uztutan daha sonra ailesiyle birlikte memleketi Çankırı’ya yerleşti.Aralık 1998 yılında bir kamu kurulusunda göreve başladı. Sevilay Uztutan, Düşünce ve hislerini gönül verdiği edebiyatla pekiştirdi. Şiirler yazdı. Kitaplaştırmayı hiçbir zaman düşünmediği, amatörlüğü tercih ettiği şiirlerini, felsefesi ve objektif bakış açısıyla yazıları izledi.
2011' de yayınlanan İlk romanı "Taşlarla Adsız Yaşamak" ona bir de 2010 İlesam-Akçağ Roman Ödülü kazandırdı.
Egeli Kadın Yazarlar Platformu üyesi olan Uztutan’ın, İzmir İzmir Sanat ve Kültür Dergisi, Afrodisyas, Mavi Ada ve Kum Dergisinde yazıları yayınlanmaktadır.
İnternette, UEYDER (Uluslararası Eğitim Yöneticileri Derneği) web sitesinde ve kendi blogu, suztutan.blogspot.com’ da yazmaya devam ediyor.

İletişim: suztutan@gmail.com


SEVİLAY UZTUTAN
She was born in İstanbul in 1971. After spending her childhood years in İstanbul, she moved to Çankırı with her family. She started working in December 1998 in a state agency. Sevilay Uztutan combined her thoughts and her emotions with literature and wrote poems. After writing poems which she never thought of publishing, she continued to write by writing articles with her philosophical and objective perspective. Her first novel, Living with the Stones without a Name was published in 2011 and recieved 2011 İlesam-Akçağ Novel Award. She is a member of Aegean Women Writers Platform. She publishes her works in the journals, İzmir Sanat ve Kültür Dergisi, Afrodisyas and Kum and she writes for web sites such as official web page of UEYDER (International Education Managers Foundation), Yenimakale.com and her own blog, suztutan.blogspot.com.

İletişim: suztutan@gmail.com

2010 İZMİR TÜYAP ETKİNLİKLERİ

2010 İZMİR TÜYAP ETKİNLİKLERİ
Fuar ayrıntıları için resme tıklayınız